≡ Menu

Apartmaji v Kopru – preverite cene

Apartmaji v Kopru so sicer nekoliko bolj redka izbira, ampak preko te strani jih boste našli kar nekaj.

Apartma v Kopru lahko najdete na različne načine. Kot prvo preverite ponudbo apartmajev v Kopru s pomočjo iskalnika, ki ga najdete spodaj. Vpišite podatke in si oglejte proste apartmaje po najnižjih cenah.
Booking.com

Apartmaji Koper 2024

Dodatno si lahko ogledate nekaj apartmajev v Kopru preko spodnjih opisov in povezav. Preverite, če vam kateri ustrezajo in ga enostavno rezervirajte s klikom na povezavo oz. preverite cene za vaše željene termine.

Apartma Morsal

Apartma Morsal se nahaja v centru Kopra in je od morja oddaljen cca. 200m. V njem lahko biva 2-4 osebe, opremljen je s klimo, brezžičnim internetom, lcd tv in lastno kopalnico. Več info o apartmaji Morsal najdete preko spodnje povezave.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Retro III

Apartmaji Retro III imajo odlično oceno in jih lahko rezervirate brez kreditne kartice. V apartmajih lahko biva od 2 do 4 osebe, na voljo je brezplačen wifi, kuhinja, garaža za motorna kolesa, prav tako pa so dovoljeni hišni ljubljenčki (doplačilo).

  Več info in rezervacija

Prenočišča Prisoje

Apartmaji Prisoje se nahajajo malenkost izven Kopra in ponujajo dvo in tri posteljne sobe, seveda pa so na voljo tudi samostojnim gostom. Njihova prednost so predvsem nizke cene in večja ponudba sob, tako da lahko najdete kakšno prosto tudi takrat, ko so ostali apartmaji že zasedeni.

  Več info in rezervacija

Vila Stojna

Apartmaji Vila Stojna imajo na voljo različne oblike prenočišč in sob, med njimi tudi takšne s pogledom na morje. Nahajajo se v predelu Žusterna. Na voljo je brezplačno prenočišče, wifi internet, skupna kuhinja, terasa in ugodne cene. Več informacij lahko dobite preko spodnje povezave.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Bertok

Apartmajska hiša Bertok ima standarden in superior apartma, ki so namenjeni za 1, 2, 3 ali 4 osebe. Vsaj 30m2 veliki apartmaji v Kopru imajo brezžični internet, klimo, pogled na vrt in tv. Kot pove že njihovo ime, se nahajajo v naselju Bertoki, nekaj km izven Kopra.

  Več info in rezervacija
Apartmaji v Kopru - primerjajte jih

Apartmaji v Kopru – primerjajte jih

Ostali apartmaji v Kopru

Dodatno si lahko nekaj o ponudbi apartmajev preberete spodaj. Seznam prenočišč bomo postopoma dopolnjevali, tako da bo število apartmajev odvisno od tega, kdaj boste obiskali strani apartmaji Koper.

V Kopru najdete apartmaje Bertok, ki se seveda nahajajo v istoimenovanem predelu Bertoki. Turistično bolj zanimiv je apartma Morsal, saj se nahaja v samem centru Kopra. Zraven tega si lahko v centru Kopra ogledate apartmaje Retro, Amalia, Medved, Butal in Old town rooms. Dodatno si lahko ogledate tudi apartma Edo

Zraven omenjenih apartmajev v centru Kopra, najdete kar nekaj prenočišč tudi v notranjosti. V kolikor vam odgovarja tudi takšen način namestitve, jih boste najlažje preverili s pomočjo iskalnika in zemljevida, ki se bo pokazal med rezultati.

Apartmaji v Kopru so tudi severno od mesta, kjer jih najdete nekaj pred Ankaranom ali južno v Žusterni, kjer prav tako najdete tudi hotel. Preverite ponudbo in cene za najem apartmaja v Kopru. Za poletno sezono so apartmaji hitro zasedeni, tako da jih dovolj hitro rezervirajte. Cena in kvaliteta apartmajev pa je povezana tudi s časom rezervacije.

V kolikor boste želeli svoj apartma v Kopru pravočasno rezervirati, bo ponudba še dovolj velika in med apartmaji boste lahko izbirali. Če boste čakali do zadnjega, se bo ponudba zmanjšala, tako pa se dvignejo tudi ceni, saj je ponudbe manj. V poletnem času se sicer lahko zgodi, da se število ponudnikov poveča, saj se sprostijo tudi nekatere apartmaji, ki so čez leto namenjeni za študente. Kljub temu pa vam priporočamo, da jih preverite in rezervirate pravočasno.

Poceni apartmaji v Kopru so na voljo preko iskalnika zgoraj ali na desni strani. Vpišite Koper, datume in število oseb ter preverite proste apartmaje. Primerjajte cene za najem in druge kriterij, ki so vam pomembni ter izberite tisti apartma v Kopru, ki je za vas najbolj primeren.