≡ Menu

Restavracije v Kopru

Restavracije v Kopru so zelo raznolike, tako da boste našli različno hrano, odvisno od dela mesta, kjer bi radi nekaj pojedli. Ponudba restavracij v Kopru je zelo velika, tako da boste imeli dovolj možnosti, da pojeste nekaj dobrega.

V veliko restavracijah je poudarek na morski in italijanski hrani, najdete pa tudi druge oblike restavracij, kot so balkanske, azijske in ostale evropske kuhinje.

Spodaj si lahko ogledate nekaj možnosti za obisk restavracije v Kopru. Postopoma bomo dodali tudi druge, tako da se bo seznam dopolnjeval.

Restavracije v Kopru

  • Restavracija Okus – Na meniju je predvsem morska in mediteranska hrana. Odlična hrana in ocene restavracije sta samo dva razloga, da restavracijo obiščete za kosilo ali večerjo.
  • Restavracija Kapra – Nahaja se na Pristaniški ulici in prav tako slovi po dobri morski in italijanski hrani. Odlična lokacija, da se ustavite po  sprehodu po Kopru.
  • Gostilna Za gradom Rodica – Nekoliko izven centra Kopra. Poskusite morsko in mediteransko hrano s šrijetno postrežbo.
  • Čevabdzinica Sarajevo 84 – Za balkansko hrano se odpravite v to restavracijo v kopru, kjer dobite različno meso na žaru, čevapčiče in druge dobrote iz Sarajeva.
  • Snackbar 1964 – Odlična restavracija s hitro hrano, kjer dobite razne hamburgerje, perutničke in zrezke.

To je samo nekaj od restavracij v Kopru, ki jih lahko izberete ne glede na to ali se peljete samo skozi Koper, ste na dnevnem izletu, ostanete v Kopru nekaj dni ali tam živite.

V slednjem primeru nam lahko posredujete še kakšne druge predloge za dobre restavracije v Kopru.