≡ Menu

Zraven prenočišč in apartmajev v Kopru smo na stran dodali tudi restavracije in gostilne, ki jih najdete v Kopru. Ogledate si jih lahko na strani Restavracije.

Zraven apartmajev v Kopru si boste sedaj lahko ogledali tudi nekaj ponudnikov hrane. Na voljo je veliko morske, italijanske in mediteranske hrane, najdete pa tudi eksotične kuhinje, hitro prehrano in drugo.

Preverite na strani in obiščite katero izmed njih, ko se boste odpravili v Koper.

Če bi se radi odpravili malo naokoli po slovenski obali, je na voljo prijetna pot med Piranom in Koprom.

Pot je zelo nezahtevna, tako da jo lahko opravite s kolesom ali celo rolerji. Poseben del je skozi tunel, kjer je včasih potekala ozkotirna železniška proga, tako da boste na poti videtli še kaj zanimivega.

V kolikor se boste odpravili po celi poti, boste prekolesarili kar 19,5 km. Gre za zelo enostavno pot, tako da bo kolesarjenje lahkotno. Skupaj s povratkom boste tako opravili slabih 40km, kar je kar dobro za en miren dan na Obali.

V kolikor iščete poceni apartma v Kopru ali njegovi okolici, preverite našo stran in uporabite iskalnik. Na strani apartmaji v Kopru lahko najdete nekaj najbolj zanimivih po različnih kriterijih, ki mo jih navedli.

Preverite stran in najdite poceni apartma v Kopru ne glede na to za kako dolgo se odpravljate. Seveda je zelo priporočljivo, da apartma za poletni čas rezervirate kar se da hitro, saje je povpraševanje veliko večje, ko se jih veliko odpravi v koper za podaljšan vikend ali kratko uživanje na Obali.

Za iskanje in primerjavo apartmaja v Kopru lahko prav tako uporabite iskalnik, ki ga najdete na prvi strani. Vpišite termine, ki vam odgovarjajo in najdite apartma zase in za svojo družino.

Apartmaji v Kopru - primerjajte jih

Apartmaji v Kopru – primerjajte jih

Ponudba apartmajev v Kopru se vsako leta veča, kljub temu pa imajo številni težave pri iskanju prostih apartmajev, saj je večina povpraševanja za poletni čas, v preostalih delih leta pa je povpraševanje manjše.

Na strani apartmaji v Kopru lahko preverite nekaj izmed teh apartmajev in si ogledate njihovo ponudbo. Še bolj pomembno pa je to, da lahko tam preverite tudi zasedenost in cene za najem apartmaja v Kopru.

Za iskanje lahko uporabite tudi iskalnik na desni in si na hitro ogledate kakšne so možnosti za prenočišča. Pri tem je pomembno za kateri mesec iščete, saj se prosti apartmaji in predvsem tudi cene zelo razlikujejo. V poletnem času najdete veliko število povpraševanj, saj bi se takrat vsi radi odpravili na Primorsko. Zraven višjih cen je tudi zasedenost višja, tako da rezervirajte vsaj tri mesece v naprej, če imate točne datume za vaš dopust ali oddih. V nasprotnem primeru lahko ostane brez apartmaja ali bo edina možnost kakšen bolj oddaljen apartma.

Če se odpravljate v Koper in potrebujete prenočišče za nekaj dni, lahko preverite ponudbo hotelov in podobnih prenočišč, ki jo najdete na strani Hoteli.

Tam si lahko ogledate hotele, ki jih najdete v Kopru, zraven tega pa s pomočjo iskalnika preverite tudi cene za najem hotelske sobe. Še posebej koristno je to, da vam iskalnik ponudi samo tiste rezultate za hotelske sobe, ki so v izbranem času še proste. Tako ne boste po nepotrebnem iskali med vsemi hoteli v Kopru, če so te sobe že zasedene.

Zasedenost hotelov v Kopru je odvisna predvsem od letnega časa in največja je seveda v poletnem času, od junija naprej. V kolikor iščete hotel v Kopru za to obdobje, je bolje, da si ga rezervirate čim prej. V ponudbi najdete tudi hostle v Kopru, tako da preverite stran, če vas zanima tudi takšna oblika prenočišča ali so hoteli že zasedeni.

Za vas pripravljamo novo spletno stran na temo Koper.

Kot lahko razberete že iz naslova, boste lahko na strani spremljali turistično ponudbo v Kopru, kjer vam bomo predstavili apartmaje, hotele in druga prenočišča, ki jih najdete v Kopru.

Zraven tega bomo na strani spremljali tudi dogodke, prireditve in ostale zanimivosti, ki se odvijajo v Kopru in njegovi okolici.